Skip to content

Services

Organisatie ? Personeel & Processen

We help organizations to solve organizational issues and improve individual and team performance. We do this by connecting your organization with our knowledge and expertise.
Als ondernemer of organisatie heeft u dagelijks inzicht nodig vanuit de financi e en operationele systemen om controle te kunnen houden op de koers. Wij helpen dit mogelijk te maken door het financiële, digitale en logistieke proces af te stemmen op uw strategie en deze slim en efficiënt in te richten. In ons werk zetten we voortdurend in op duurzame groei door u en uw medewerkers. Wij denken met u mee hoe we uw processen zo optimaal mogelijk kunnen organiseren

Markt – Matching, Strategie & Marketing

In veel organisaties regeert de waan van de dag. Dat is op zijn minst niet optimaal te noemen. Vaak blijkt dat er te weinig aandacht is voor de objectieve cijfers, vernieuwende inzichten of echte in- of verkoopoptimalisatie. Wij kunnen u op strategisch niveau begeleiden en ook met alle voorgaande en opvolgende stappen, zowel tactisch als operationeel. Bij ons krijgt u geen lijvige en onleesbare rapporten die blijven hangen in onuitvoerbare plannen. GTC+ werkt samen met u aan het vermarkten van uw product of dienst. Dit vormt de basis van uw marktvernieuwing en verkoopsucces. Onze brede marktkennis en -ervaring vertalen zich in ?best practices? die wij als kompas voor uw in- en verkooporganisatie, snel en pragmatisch kunnen inzetten en in communicatie kunnen vertalen naar uw klant.

Duurzaamheid ? Waste, CSR & Certificering

We challenge you to answer the big questions about sustainability within your company or organization. How do you reduce CO2 emissions? What is the best way to get rid of gas or pesticides? How to switch to green?

De waarde binnen People, Planet, Profit is voor iedereen goed. En geen consument is tegen. Als u gecertificeerd duurzaam onderneemt met een duidelijk, onderscheidend groen hart en een slimme aanpak levert dat altijd een potentiële voorsprong op in de markt. Maar hoe verduurzaamt u de bedrijfsvoering zonder in te leveren op rendement? Zou u de financiële waarde zelfs kunnen vergroten? Hoe ontwikkelt en implementeert u nieuwe, groene diensten en producten die ook geld opleveren?

Dit onderwerp is actueler dan ooit en voor iedere ondernemer of organisatie zijn er mogelijkheden. GTC+ kunt u helpen deze mogelijkheden te vinden en te vertalen naar uw praktijk.