Skip to content

B Corp

We are committed to positive change in the world. As a company, we embrace the core values ​​of transparency, sustainability and social responsibility. That is why we started the process to obtain B Corp certification.

But what exactly is a B Corp? B Corp, or Benefit Corporation, is a corporate structure that unites profit maximization with the pursuit of a positive impact on people and the planet. It is a global movement of companies committed to pursuing not only financial goals, but also social and environmental challenges.

Bij GTC+ geloven we in het belang van deze missie. Daarom hebben we de principes van B Corp toegepast in al onze bedrijfsactiviteiten. Van het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk tot het creëren van een inclusieve en diverse werkomgeving, we streven ernaar om een positieve impact te maken op onze gemeenschap en onze planeet.

We zijn momenteel bezig met het proces van certificering als B Corp. Dit betekent dat we ons laten beoordelen op onze prestaties op het gebied van maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid, transparantie en verantwoord ondernemingsbestuur. We zijn vastbesloten om aan de hoogste normen te voldoen en ons voortdurend te blijven verbeteren.

Door voor GTC+ te kiezen, kies je voor een partner die niet alleen hoogwaardige producten of diensten levert, maar die ook actief bijdraagt aan een betere wereld voor iedereen. Samen kunnen we het verschil maken.

Doe met ons mee op onze reis naar een duurzamere toekomst. Ontdek meer over onze inspanningen als B Corp en hoe je kunt bijdragen aan positieve verandering.