Zum Inhalt springen

B Corp

Wir setzen uns für positive Veränderungen in der Welt ein. Als Unternehmen leben wir die Grundwerte Transparenz, Nachhaltigkeit und soziale Verantwortung. Aus diesem Grund haben wir den Prozess zur Erlangung der B Corp-Zertifizierung gestartet.

Aber was genau ist eine B Corp? B Corp oder Benefit Corporation ist eine Unternehmensstruktur, die Gewinnmaximierung mit dem Streben nach einer positiven Auswirkung auf die Menschen und den Planeten vereint. Es handelt sich um eine globale Bewegung von Unternehmen, die sich nicht nur für finanzielle Ziele, sondern auch für soziale und ökologische Herausforderungen einsetzen.

Bij GTC+ geloven we in het belang van deze missie. Daarom hebben we de principes van B Corp toegepast in al onze bedrijfsactiviteiten. Van het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk tot het creëren van een inclusieve en diverse werkomgeving, we streven ernaar om een positieve impact te maken op onze gemeenschap en onze planeet.

We zijn momenteel bezig met het proces van certificering als B Corp. Dit betekent dat we ons laten beoordelen op onze prestaties op het gebied van maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid, transparantie en verantwoord ondernemingsbestuur. We zijn vastbesloten om aan de hoogste normen te voldoen en ons voortdurend te blijven verbeteren.

Door voor GTC+ te kiezen, kies je voor een partner die niet alleen hoogwaardige producten of diensten levert, maar die ook actief bijdraagt aan een betere wereld voor iedereen. Samen kunnen we het verschil maken.

Doe met ons mee op onze reis naar een duurzamere toekomst. Ontdek meer over onze inspanningen als B Corp en hoe je kunt bijdragen aan positieve verandering.