Zum Inhalt springen

Waar staan wij voor?

GTC+ gelooft in een wereld waarin iedereen toegang heeft tot lekker, gezond en duurzaam geproduceerd voedsel en de mooiste en duurzaam geproduceerde siergewassen. Met een groene en verantwoordelijke benadering verbinden we mensen en bedrijven om innovatie en groei te realiseren. Dat doen we door tuinbouwkennis en -middelen wereldwijd toegankelijk te maken en door digitalisering en personalisering te combineren om emoties te triggeren en daad bij woord te voegen. Alles wat wij vandaag doen, draagt bij aan een groenere en duurzamere wereld van morgen.

Met meer dan 150 jaar gezamenlijke ervaring, ondersteunt GTC+ bedrijven in de land- en tuinbouwsector om innovatiever, duurzamer en succesvoller te worden. We zetten onze expertise en wereldwijd netwerk in om bedrijven te vernieuwen op strategisch, tactisch en operationeel niveau en om ze groener en winstgevender te maken. Met de individuele talenten, expertise, ambities, leiderschap en ondernemerschap van onze partners, ondersteunen we elkaar en dragen we bij tot de ontwikkeling van onze klanten. Onze expertise gebieden zijn vooral ‘Supply Chain’ en ‘Duurzaamheid’. Samen maken we de wereld elke dag een beetje groener.

Vision

GTC+ gelooft in een wereld waarin iedereen toegang heeft tot lekker, gezond en duurzaam geproduceerd voedsel en de mooiste en duurzaam geproduceerde siergewassen. Dit kan bereikt worden door mensen en bedrijven te verbinden en hun innovatie en groei te realiseren. Ons werk van vandaag draagt bij aan een groenere, duurzamere wereld van morgen.

Ambitie

GTC+ laat groene bedrijven groeien. Als wereldwijde netwerkorganisatie combineren wij onze ervaring in en kennis van de groensector om innovatie, duurzaamheid en succes te stimuleren. Onze oplossingen en advies helpen jou vooruit in een mooiere wereld.