Meteen naar de inhoud

Joram Wijnaendts van Resandt

Joram is een business development manager pur sang: hij helpt tuinbouwondernemers al meer dan 15 jaar als consultant bij het oprichten en verbeteren van hun bedrijf. Hij heeft senior functies bekleed bij ’s werelds grootste bloemenveiling en ’s werelds meest invloedrijke turn-key tuinbouwleverancier.

Joram droomt van een gezonde en duurzame toekomst en is momenteel vooral betrokken bij de realisatie van hightech kassen- en indoor vertical farming projecten. Dit doet hij met een focus op duurzaamheid door HPS-/Son-T-lampen te vervangen door LED-lampen. 

Hij is gecertificeerd agronoom en teler, en helpt cliënten om nieuwe kansen te verkennen om smakelijk, voedzaam voedsel en prachtige bloemen te produceren. Dankzij zijn uitgebreide netwerk en internationale ervaring in bedrijfsontwikkeling kent hij alle relevante telers, trends en marktontwikkelingen om langetermijnwaarde te creëren vanuit jouw markten, relaties en klanten. Met zijn besmettelijke energie en sociale- en taalvaardigheden draagt Joram bij aan de ‘mind-, soul-, heart- en healthset’ van mensen wereldwijd.

Leuk om kennis te maken.